O nama

Ionis d.o.o.
Kdo smo

V podjetju IONIS, d. o. o., smo strokovnjaki za celovite tehnološke rešitve za podporo avtomatizaciji proizvodnih/storitvenih procesov, opreme za kovinsko predelovalno industrijo in kovinske konstrukcije ter priznan partner na področju avtomobilske, papirne, logistične in petrokemične industrije.

Podjetje je sinonim za kakovost, celovite rešitve in stalno pripravljenost za vključevanje inovativnih tehnologiji v ponudbo svojih rešitev.

Usmerjeni smo v elektro montažo in avtomatizacijo:
- v procesni tehniki in robotiki,
- v industrijski montaži petrokemije, energetskih objektov,
- v farmaciji in drugih industrijah,
- v avtomatizaciji regalnih skladišč,
- v elektro montaži poslovnih objektov ter sestavi elektro omar.

Postati globalni ponudnik
Naša vizija

Podjetje IONIS, d. o. o., želi na podlagi uspešne preteklosti postati globalni ponudnik celovitih tehnoloških rešitev za podporo avtomatizaciji proizvodnih/storitvenih procesov. Naš cilj je, da zavzamemo vodilni položaj na trgu in povečamo tržni delež v državah, v katerih smo že prisotni.

Ponudbo izdelkov in storitev, ki zagotavljajo našim kupcem neprimerljivo in zanesljivo podporo ter inovativno rešitev v poslovanju, želimo čim bolj razširiti.

To bomo dosegli z mrežo uspešnih mednarodnih podjetij, z lastno ali partnersko proizvodnjo in z vključevanjem v nove obetavne industrijske panoge trajnostnega razvoja, kot so obnovljivi viri energije, fosilna goriva itn.

Kvaliteta storitev
Poslanstvo

Poslanstvo našega podjetja sta odzivnost in kvaliteta storitev, ki zagotavljata zanesljivo podporo našim kupcem. Skrbimo za strokovno in uspešno opravljene storitve ter fleksibilnost izvedbe v dogovorjenih rokih.

Poskušamo se prilagajati potrebam trga in s stalnimi izpopolnjevanji stremimo k strokovnemu razvoju in usposobljenosti zaposlenih. Eno izmed temeljnih poslanstev podjetja je, da našim zaposlenim zagotovimo dobre pogoje dela, zato nenehno skrbimo za prijetno in varno delovno okolje.

Ionis d.o.o.
Kdo smo

V podjetju IONIS, d. o. o., smo strokovnjaki za celovite tehnološke rešitve za podporo avtomatizaciji proizvodnih/storitvenih procesov, opreme za kovinsko predelovalno industrijo in kovinske konstrukcije ter priznan partner na področju avtomobilske, papirne, logistične in petrokemične industrije. Podjetje je sinonim za kakovost, celovite rešitve in stalno pripravljenost za vključevanje inovativnih tehnologiji v ponudbo svojih rešitev.

Usmerjeni smo v elektro montažo in avtomatizacijo:
- v procesni tehniki in robotiki
- v industrijsko montažo petrokemije, energetskih objektov
- farmacije in druge industrije
- v avtomatizacijo regalnih skladišč
- v elektro montažo poslovnih objektov ter sestavo elektro omar.